Leuk dat je ons bezoekt!

 

Wij zijn Walvoort Ontwikkelaars.

Wij ontwikkelen projecten! Waar moet je dan aan denken? Vanaf het initiatief om ergens een vastgoedproject (bijvoorbeeld woningbouw) te realiseren, organiseren wij alles wat er bij komt kijken. Van eerste idee tot oplevering. Wij zorgen voor bestemmingsplannen, sluiten overeenkomsten met gemeenten, geven opdrachten aan aannemers, architecten enzovoort. Wij zorgen dat de vergunningen er komen en dat de bouw voorspoedig verloopt.

Dit doen we met een enthousiast jong team, waarbij we in alle projecten met diverse externe partijen samenwerken. Ons werk is nooit saai, geen project is hetzelfde. Naast werken houden we ook van gezelligheid. Dat varieert van samen lunchen, een mooi jubileumfeest, een interessante excursie, samen een hapje eten met onze partners tot een bezoek aan het theater of de Zwarte Cross.

 

Vacature Officemanager

Wij zijn op zoek naar een Officemanager. Ons bedrijf groeit door de vele interessante projecten waar we mee bezig zijn. De officemanager die we zoeken gaat een team vormen met Paulien, die nu nog in haar eentje het reilen en zeilen op kantoor regelt. Als officemanager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, partners en collega’s.

Afstuderen bij Walvoort Ontwikkelaars

Volg je op dit moment een studie en ben je geïnteresseerd in het ontwikkelen van projecten, dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bieden regelmatig interessante afstudeerplekken. Spreekt ons bedrijf je aan, neem dan contact met ons op via info@walvoortontwikkelaars.nl of via onze contactpagina. Even bellen mag ook gewoon.